Herbronning

Herbronning

Door middel van individuele sessies kan ik je leren om weer in contact te komen met je eigen oerbron. Met behulp van bio-energetische inzichten en yoga en meditatie zoom ik in op jouw individuele karakter, levensveld en beperkingen. Dat doe ik door een combinatie van gespreksvoering, chakralezing, praktische meditatieoefeningen en de juiste aandacht voor het hier en nu dat altijd als vertrekpunt dient.

Deze consulten zijn niet als therapie bedoeld, maar als een mogelijkheid om te leren door middel van meditatie het eigen innerlijk op een andere manier te benaderen dan wat men gewoon is in het landschap van introspectie. Het lichaam betrekken bij alles wat er speelt in het hier en nu is een krachtige sleutel tot bevrijding. Het resultaat is een dieper vermogen tot zelfaanvaarding en oordeelloosheid.

Voor het leren van de verschillende meditatievormen wordt gebruik gemaakt van lichte en eenvoudige yoga-oefeningen die het juiste innerlijk klimaat scheppen waardoor meditatie makkelijker bereikbaar wordt.

Deze consulten geef ik in mijn praktijk aan huis, duren 1,5 uur en kosten 120 euro bij vergoeding door werkgever (bijvoorbeeld bij verzuimpreventie) en 100 euro zonder vergoeding.